Profiel  
 
Home
Profiel
Producten
Portfolio
Contact
 
 
Valid XHTML 1.0!
Valid CSS!

Een breed spectrum aan diensten

Voluit luidt de naam van ons bedrijf "Pro Certo Internet Services". Internet Services is een breed begrip; de activiteiten van Pro Certo zijn echter nog breder: ook voor consultancy en advies op het gebied van ICT en bedrijfsautomatisering kunt u bij ons terecht. Onze "Core Business", zoals dat zo mooi heet, is de ontwikkeling van software t.b.v. gebruiksvriendelijk beheer en bezoek van websites. Zie voor meer informatie de pagina Producten.

Persoonlijk contact

Pro Certo is een jong, klein bedrijf. Het bestaat sinds 4 september 2001, en is ontstaan uit freelance activiteiten op internetgebied. Vooralsnog heeft Pro Certo één vaste medewerker, namelijk de oprichter, Wim Minnen. Hierdoor heeft u de garantie dat u een vaste contactpersoon heeft, die precies weet hoe het er voorstaat met het project waarvoor u Pro Certo heeft ingehuurd.

Duidelijkheid voorop

Wij hechten er groot belang aan dat uw opdrachten precies zo worden uitgevoerd als u dat wenst. Daarom krijgt u voor ieder project een uitgebreide offerte waarin in detail besproken wordt wat Pro Certo voor u zal doen. U hebt uiteraard altijd de mogenlijkheid om nieuwe facetten aan een project toe te voegen.

Eerst denken, dan doen

Pro Certo werkt met universitair opgeleide programmeurs. Zij hebben dankzij hun opleiding concrete ervaring met het gestructureerd schrijven van software. Allereerst wordt duidelijk geformuleerd waaraan de software dient te voldoen, vervolgens wordt een abstract ontwerp gemaakt. Pas daarna wordt aan de bouw begonnen. Consequentie hiervan is dat u niet direct resultaat zult zien, maar ook dat uw software gebruiksvriendelijk, veilig, portable, uitbreidbaar en efficient zal zijn.