Producten  
 
Home
Profiel
Producten
Portfolio
Contact
 
 
Valid XHTML 1.0!
Valid CSS!

Content Management Systems

Pro Certo is gespecialiseerd in het leveren van Content Management Systems voor websites. Dit is kortgezegd een online website editor, waarmee u snel en eenvoudig, zonder enige kennis van HTML en programmeertalen, zélf onderhoud kunt plegen aan uw website, waardoor uw website UW website wordt.

CMS'en zijn leverbaar in alle soorten en maten. Van de eenvoudigste variant, waarin u "titeltje en tekstje" kunt invoeren voor vastgelegde pagina's op uw website, tot uitgebreide beheersystemen waarin de layout van uw website kunt aanpassen, foto's kunt invoegen, en kunt werken in een ware WYSIWYG omgeving.

Naast dergelijke betrekkelijk eenvoudige tekstpagina's is het ook mogelijk om speciale pagina's in uw website te integreren. Hierbij kunt u denken aan onder andere contactformulieren, interactieve routebeschrijvingen, een zoekmachine, veel gestelde vragen (FAQ), een afgeschermd gedeelte voor uw werknemers of vaste klanten, enzovoorts. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Ook kunt u bij ons terecht voor een...

Complete E-Commerce Oplossing

In de afgelopen jaren heeft Pro Certo ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van e-commerce oplossingen. Zie voor een overzicht van voltooide projecten ons portfolio.

In het beheersysteem van uw e-commerce website krijgt u de mogelijkheid om zelf uw producten in te voeren, eventueel onderverdeeld in categorieën. Deze producten verschijnen automatisch in de virtuele winkel die de bezoekers van uw website te zien zullen krijgen. Zij kunnen hier producten in hun winkelmandje doen, en wanneer ze hiermee klaar zijn hun bestelling plaatsen. De bestelling wordt vervolgens in uw beheersysteem opgeslagen.

De integratie van het beheersysteem in de afhandeling van de bestellingen kan zo ver gaan als u zelf wilt. De status van de bestelling kan worden bijgehouden en door de klant via de website worden opgevraagd, betalingsherinneringen kunnen geautomatiseerd verstuurd worden, en u kunt facturen laten genereren om eenvoudig uit te printen en bij de bestelling te voegen. Ook kunnen wij zorgen voor uitgebreide statistieken over het winkelgedrag van uw klanten.